Ποιοί Είμαστε...


Η πολυετής πείρα μας, καθώς και οι παρελκόμενες ασχολίες μας, εγγυούνται την άψογη παρακολούθηση και εύρυθμη λειτουργία του λογιστηρίου της επιχείρησης σας, σύμφωνα με τη νομοθεσία και τις αλλαγές της, με εφαρμογή των νέων τεχνολογιών. Επιπλέον η συνεργασία μας με κορυφαίους δικηγόρους, συμβολαιογράφους, Πολ.Μηχανικούς και ειδικούς, διασφαλίζει την ποιότητα, την ασφάλεια και την σιγουριά που ο καθένας μας αναζητά.

Το Λογιστικό μας γραφείο έχει συσταθεί από το 1994.
Καινοτόμο στην αντιμετώπιση των Προβλημάτων των επιχειρήσεων, σε ένα πλήρες Μηχανογραφημένο Περιβάλλον.Η πολυετής πείρα μας, καθώς και οι παρελκόμενες ασχολίες μας, εγγυούνται την άψογη παρακολούθηση και εύρυθμη λειτουργία του λογιστηρίου της επιχείρησης σας, σύμφωνα με τη νομοθεσία και τις αλλαγές της, με εφαρμογή των νέων τεχνολογιών. Επιπλέον η συνεργασία μας με κορυφαίους δικηγόρους, συμβολαιογράφους, Πολ.Μηχανικούς και ειδικούς, διασφαλίζει την ποιότητα, την ασφάλεια και την σιγουριά που ο καθένας μας αναζητά.

Χολέβας Αλέξης
Λογιστής Α' Τάξης  , καθηγητής στα ΤΕΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ απο το 1997 έως και σήμερα,Εισηγητής Φοροτεχνικών και Λογιστικών Σεμιναρίων, Εισηγητής Σεμιναρίων στην Σ.Ε.Υ.Υ.Ο ( Σχολή Επιμόρφωσης Υπαλλήλων Εφοριών Υπουργείου Οικονομικών ), Προγραμματιστής Η/Υ.

Γιαννούλης Νικόλαος
Λογιστής Α' Τάξης  , καθηγητής στα ΤΕΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ απο το 2003 έως και σήμερα.Συνεργάτες

Για περισσότερα από 15 χρόνια τα στελέχη του γραφείου μας προσφέρουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες ως φοροτεχνικοί, λογιστές και σύμβουλοι επιχειρήσεων με έμφαση στην ποιότητα και την αποτελεσματικότητα.

Γώγου Βαρβάρα
Πτυχιούχος Οικονομικού Πανεπιστημίου ( ΑΣΟΕΕ )

Πολαναγνωστάκη Γεωργία
Πτυχιούχος ΤΕΙ Λογιστικής Πειραιά

Ρούσσος Λουκιανός
Πτυχιούχος ΤΕΙ Λογιστικής Πειραιά

Ρούσσου Ευαγγελία
Πτυχιούχος ΤΕΙ Λογιστικής Πειραιά
Λογιστικό Φοροτεχνικό Γραφείο TaxView
Αρχική       Προφίλ       Υπηρεσίες       Ενημέρωση       Μηχανογράφηση       Χάρτης        Links  
Λογιστικό Φοροτεχνικό Γραφείο TaxView

          Επικοινωνία

Αναπαύσεως 17-19 Δραπετσώνα
210 4812129 - 210 4833766
fax: 210 4838668
Κιν.69700 13101 - 69370 49381
Στοά Μιχαλόπουλου

email: hogia@otenet.gr


Οι Οικονομικοί σας Σύμβουλοι...
Α.Χολέβας - Ν.Γιαννούλης ΟΕ