Το Λογιστικό μας Γραφείο έχει συσταθεί από το 1994.

Καινοτόμο στην αντιμετώπιση των Προβλημάτων των επιχειρήσεων, σε ένα πλήρες Μηχανογραφημένο Περιβάλλον. Η πολυετής πείρα μας, καθώς και οι παρελκόμενες ασχολίες μας, εγγυούνται την άψογη παρακολούθηση και εύρυθμη λειτουργία του λογιστηρίου της επιχείρησης σας, σύμφωνα με τη νομοθεσία και τις αλλαγές της, με εφαρμογή των νέων τεχνολογιών. Επιπλέον η συνεργασία μας με κορυφαίους δικηγόρους, συμβολαιογράφους, Πολ.Μηχανικούς και ειδικούς, διασφαλίζει την ποιότητα, την ασφάλεια και την σιγουριά που ο καθένας μας αναζητά.

Στόχος μας είναι η κάθε είδους επιχείρηση να αισθάνεται ασφαλής και να μπορεί απερίσπαστα να αφοσιωθεί στην ανάπτυξη της επαγγελματικής της δραστηριότητας με πλήρη διαφάνεια της συνεργασίας μας.

Ο απλός Φορολογούμενος ( Ιδιώτης ) να νοιώθει ασφαλής με τις Φορολογικές του Υποχρεώσεις με προτάσεις και λύσεις τεκμηριωμένες.

Kάθε Πελάτης μας είναι μοναδικός και αντιμετωπίζεται με ειλικρίνεια, σοβαρότητα και εχεμύθεια, ανεξάρτητα απο το οικονομικό του μέγεθος.

Image

Η Ομάδα μας

Με ένα επιτελείο έμπειρων συνεργατών , εγγυώμαστε την εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησή σας, με συχνές επαφές, με έγκαιρη ενημέρωση και άριστη εξυπηρέτηση.

Χολέβας Αλέξης
Λογιστής Α' Τάξης , καθηγητής στα ΤΕΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ απο το 1997 έως και σήμερα, Εισηγητής Φοροτεχνικών και Λογιστικών Σεμιναρίων, Εισηγητής Σεμιναρίων στην Σ.Ε.Υ.Υ.Ο ( Σχολή Επιμόρφωσης Υπαλλήλων Εφοριών Υπουργείου Οικονομικών ), Προγραμματιστής (  www.smart-key.gr )

Γιαννούλης Νικόλαος
Λογιστής Α' Τάξης , καθηγητής στα ΤΕΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ απο το 2003 έως και σήμερα.

Συνεργάτες
Για περισσότερα από 15 χρόνια τα στελέχη του γραφείου μας προσφέρουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες ως φοροτεχνικοί, λογιστές και σύμβουλοι επιχειρήσεων με έμφαση στην ποιότητα και την αποτελεσματικότητα.

Χολέβας Αλέξης
Λογιστής Α' Τάξης
Εσωτ. Τηλ. 12

  hogia@otenet.gr

Πολίτη Μαρία
( Υπεύθυνη Β' Κατηγορίας ) Β' Τάξης
Εσωτ. Τηλ. 14

  taxviewhogia@gmail.com

Διαμαντόπουλος Βασίλης
( Υπεύθυνος Β' Κατηγορίας ) Β' Τάξης
Εσωτ. Τηλ. 14

  taxviewhogia@gmail.com

Γιαννούλης Νίκoς
( Υπεύθυνος Μισθοδοσίας ) Α' Τάξης
Εσωτ. Τηλ. 11

  hogia2@otenet.gr

Χολέβα Ζωή Χαρά
( Γραμ. Υποστήριξη / Τμήμα Ενημέρωσης ) Β' Τάξης Εσωτ. Τηλ. 15

  taxviewlog@gmail.com

Ραβανού Σοφία
( Υπεύθυνη Β' Κατηγορίας ) Β' Τάξης
Εσωτ. Τηλ. 18

  taxviewlog1@gmail.com

Γώγου Βαρβάρα
( Υπεύθυνη Γ' Κατηγορίας ) Α' Τάξης
Εσωτ. Τηλ. 16

  taxviewlog1@gmail.com

Χολέβας Παντελής
( Υπεύθυνος Μισθοδοσίας ) Β' Τάξης
Εσωτ. Τηλ. 13

  hogia1@otenet.gr